Mikulás kupa

MIKULÁS KUPA, INTÉZMÉNYI BOZSIK LABDARÚGÓ TORNA, DOMBÓVÁR
 
December 2-án, pénteken a József Attila Általános Iskola tornatermében került megrendezésre az idei Mikulás Kupa, mely az Intézményi Bozsik Program téli labdarúgó tornája is volt egyben. Iskolánk az I. és II. korcsoportban is képviseltette magát.
Elsőként a II.korcsoport küzdelmeire került sor, körmérkőzéses lebonyolításban. Csapatunk első két meccsén nagyarányú győzelmeket aratott. Az Evangélikus Általános Iskola ellen 6:1, a Vásárosdombó csapatával szemben pedig 5:0 arányban diadalmaskodott. Ahogy az várható volt, most is sok múlott a házigazda József Attila Iskola ellen vívott találkozón. Egy nagyon küzdelmes és jó meccsen végül egy értékes 1:1-es döntetlent sikerült elérni. Mindez azt jelentette, hogy az első hely sorsa az utolsó mérkőzéseken, azon belül is a gólkülönbség alapján dőlt el. Nagy örömünkre ebből mi jöttünk ki jobban. A Döbrököz ellen aratott 8:0-ás győzelem azt jelentette, hogy mi szereztük meg az aranyérmet és az első helyért járó serleget. Külön öröm, hogy a torna gólkirálya Zag Benedek lett.
Nagy gratuláció a csapatnak a kiváló teljesítményért!
 
A csapat tagjai: György Bence, Pintér Zétény, Meiszterics Áron, Zag Benedek, Mati Botond, Szabó Benedek, Lehőcz Gellért, Marosi Dániel, Zemán Zoárd
Az I. korcsoportban csoportmérkőzésekkel indult a torna. A Vásárosdombó és a Döbrököz ellen egyaránt 2:0 arányban nyertünk. Mindez azt jelentette, hogy csoportgyőztesként az első-második helyért mérkőzhettünk a döntőben. Ellenfelünk az Evangélikus Általános Iskola csapata volt. Csapatunk nagyszerű teljesítményt nyújtott a fináléban, és ellentmondást nem tűrő játékkal 4:0 arányban győzedelmeskedett. Nagy gratuláció a kicsiknek, akik veretlenül, kapott gól nélkül szerezték meg a legdíszesebb serleget.
 
A torna legjobb kapusa címet Potocska Kristóf nyerte el.
A csapat tagjai: Potocska Kristóf, Fábos Dominik, Szincsák Gergő, Borbély Viktor, File Kristóf, Keszthelyi Ádám, Illés Csanád, Bálind Bendegúz, Börcsök Péter
 
Felkészítők: Horváth Zsoltné, Kardos Attila
 
Szívből gratulálunk csapatainknak a bravúros szerepléshez és a kettős tornagyőzelemhez!
 
HAJRÁ SZOBI!