Floorball országos elődöntő

Bronzérem és ötödik helyezés a mini floorball országos elődöntőjében!

A téli szünet megkezdése előtti hetekben került sor a kispályás floorball országos elődöntőire, melyen iskolánk két csapattal is képviseltette magát. A II. korcsoportos lányok a megyei döntőn szerzett aranyéremmel, míg a III. korcsoportos fiúk megyei ezüstéremmel szereztek jogot arra, hogy megküzdhessenek az országos döntőbe jutásért a fonyódi Zákányi Kálmán Sportcsarnokban.

A rendkívül erős mezőnyben-melyben többek között budapesti, paksi, móri együttesekkel kellett felvenni a versenyt- nagyszerűen helyt álltak a Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont csapatai. Míg ellenfeleink soraiban több igazolt floorballos is volt, mi atlétákkal, úszókkal, kosarasokkal, focistákkal álltunk ki, ami csapataink elért eredményeinek értékét tovább növeli.

Előbb a III. korcsoportos fiúk léptek pályára, akik lelkes és jó játék mellett két győzelemmel és két vereséggel végül az ötödik helyezést érték el. Fontos megjegyezni, hogy a két vereséget a végül országos döntőbe jutó két csapattól szenvedtük el. Nagy dicséret illeti a fiúkat nagyszerű helytállásukért és a meccseken mutatott kiváló teljesítményükért.

A csapat tagjai: Tóth Balázs, Tárnok Marcell, Nagy Márton, Lehőcz Zétény, Pataki Gergő

A II. korcsoportos lány csapatunk megyei bajnokként érkezhetett a fonyódi elődöntőre. Akárcsak a fiúknál, itt is rangos, erős mezőnybe kerültünk. A lányok a megyei döntőhöz hasonlóan most is nagyszerű teljesítményt nyújtottak. Egy győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel a bronzérmet sikerült megszerezni. Egyik szemünk sírt a másik nevetett. Az éremnek nagyon örültünk, de egy kicsit szomorúak is voltunk, mert egy helyezéssel maradtunk le a karnyújtásnyira lévő országos döntőről, a Pakstól elszenvedett 1:0-ás vereség miatt. Sebaj, jövőre újra nekifutunk!

A csapat tagjai: Gerber Szonja, Komprádt Sári, Nagy Jázmin, Horváth Janka, Szenteczki Bíborka, Horváth Eszter

Felkészítők: Horváth Zsoltné, Kardos Attila

Szívből gratulálunk valamennyi tanulónknak és felkészítő tanáraiknak!

HAJRÁ SZOBI!