Buzánszky Jenő műfüves labdarúgó bajnokság

Október első napján adott helyszínt a József Attila Általános Iskola egy újabb műfüves bajnokságnak.
Iskolánkat most a 2011/12-es születésű tanulóink képviselték. A 12 játékost felsorakoztató 5 csapat közül mi voltunk egyedül, akik egy igazolt focistával rendelkeztünk, a többiek mind valami egyéb sportágat űző játékosok közé tartoztak (atlétika, kosárlabda, stb.). A helytállás azonban példaértékű volt. Kis szerencsének köszönhetően megnyerhettük volna a tornát, de ez most nem így alakult. Sem lelkesedésből, sem küzdeni akarásból nem volt hiány!
Két győzelemmel és két döntetlennel zártuk a tabellát, így csapatunk a II. helyen végzett. A torna legjobb kapusa díjat Kutyik-Szabó Károly érdemelte ki. Gratulálunk teljesítményéhez! Kiváló gólszerzőnk Tárnok Marcell, aki önzetlensége miatt lecsúszott a legtöbb gólt lövő díjról, teljesítményéért szintén dicséretet érdemel.
Gratuláció a csapat minden tagjának, amely a következő játékosokból állt: Kutyik-Szabó Károly, Tárnok Marcell, Lehőcz Zétény, Pataki Gergő, Benkő Szabolcs, Lengyel Ádám, Faluközi Máté, Kovács Gergő, Szedlák Noé, Molnár Mátyás, Meiszterics Áron, Kis-Márton Vidor Bátor.
A díjakat neves futballisták utódai adták át, akik további szép sportsikereket kívánunk a résztvevő összes csapatnak.
 
Horváthné Anikó
(testnevelő tanár)