Fontos információ!

A Kormány újabb óvintézkedések bevezetéséről döntött a 431/2020. (IX. 18.) rendeletében.

A szabályozás értelmében valamennyi köznevelési intézményben, így iskolánkban is 2020. október 1-től érkezéskor kötelező lesz a tanulók és a dolgozók testhőmérsékletének mérése. Amennyiben a tanuló testhőmérséklete eléri, illetve meghaladja az országos tisztifőorvos által meghatározott mértéket, a többi tanulótól elkülönítjük, és erről a szülőt haladéktalanul értesítjük.

Fontos változás, hogy az iskola területére a tanulót kísérő nagykorú személy – maszk viselése mellett – kizárólag a testhőmérséklet mérési pontig léphet be. Ennek értelmében már az 1. és 2. osztályos tanulók szülei sem kísérhetik be gyermeküket az épületbe.

Iskolánk a torlódás elkerülése érdekében két mérési pontot alakit ki: főbejárat előterében, valamint az udvar felőli bejárat előterében (kerékpártárolónál lévő kiskapun keresztül közelíthető meg).

Iskolánkban a napközi 16,00 óráig tart. Kérjük a Kedves Szülőket, hogy gyermekeiket 15,30 és 16,00 óra között vigyék el az iskolából!

A vonatkozó jogszabályok szerint a csoportok keveredését kerülni kell, ezért a 16,00 és 17,00 óra közötti összevont felügyeletet csak rendkívül indokolt esetben tudjuk biztosítani.