HIVATALOS KÖRÜZENETEK

Tisztelt Szülők!

A kormány digitális tanrendben való tanítást rendelt el. Ennek megfelelően iskolánk kidolgozta az internetes együttműködés módszertanát és megteremtette a munkakörnyezetet a folyamatos együttműködéshez. A következőkről tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket és kedves Diákjainkat:
Az együttműködés elsődleges helyszíne a Google Tanterem szolgáltatás lesz, melyet “gmail.com”-os email címmel bárki igénybe vehet. Akinek nincs “gmail.com”-os e-mail címe, kérjük regisztráljon egy ilyen fiókot magának. Minden tanítványt meghívunk a saját osztályának virtuális tantermébe a pénteki napon. Felsős diákok esetében a diákokkal, alsósok esetében a szülőkkel fogjuk intézni a tanterembe való bekerülést. Fontos: aki még nem küldött “gmail.com”-os működő e-mail címet, mindenképp küldjön egyet gyermeke osztályfőnöke számára.
A szolgáltatás számítógépekről, okostelefonokról és tabletekről is elérhető. Utóbbi kettő esetében a Google Tanterem alkalmazást telepíteni kell a kívánt eszközökre.
A holnapi nap szerdán, azaz 2020-03-18-án reggel 8.00-tól kezdjük meg a munkát élesben. Eközben folyamatosan egyeztetünk mindenkivel, akinek nehézsége támad. Amennyiben a rendszer használatával bárkinek nehézsége támad, a következő e-mail címen kérhet segítséget: feketecsabi@gmail.com.

Kérünk mindenkit, hogy fokozott figyelemmel kísérje e-mail fiókját és próbáljon a lehető legjobban együttműködni a kialakult helyzetben. Szülőre, diákra és tanárra egyaránt szükség lesz, hogy Isten segítségével a legjobbat hozzuk ki magunkból és egymásból is.