SZENT IMRE NAPOK 2019

Elkezdődött a 2019/2020-as tanévben is a Szent Imre Napok rendezvénysorozatunk. Egész héten számos program teszi különlegessé az iskola életét.
Hétfőn egy mozgó planetáriumot nézhettek meg a diákok, melynek keretében izgalmas fotózáson részt vehettek. Délután már a sporté volt a főszerep. Minden évfolyam floorballban mutathatta meg tudását, és izgalmas mérkőzéseken nézhettük meg ennek a sportnak a szépségeit.

A floorball torna végeredménye:

Felsős végeredmény:

1. 8. osztály
2. 7. osztály
3. 6. osztály
4. 5. osztály

Alsós végeredmény:

1. 4. osztály
2. 2. osztály
3. 3. osztály
4. 1. osztály

Tovább folytatódtak a sportesemények a fiúk labdarúgó tornájával, amelyet a 8. osztályosok nyertek meg.

Szerdán aerobik bemutatót láthattunk a Forma Fitt Se által, amely látványosan mutatta be ennek a sportágnak a szépségeit. A délelőtt folyamán iskolánk is csatlakozott az újdombóvári ünnepkörhöz. Komplex történelem-hittan-rajz vetélkedőn emlékeztünk meg a 100 éves Újdombóvárról. 

Csütörtökön a lányok minifoci bajnoksága következett, amelyet nagy küzdelemben a 4. osztályosok nyertek meg.

Pénteken a zene hangjai töltötte be az iskola épületét. Diákhangverseny keretében mutathatták meg zeneiskolásaink jelenlegi tudásukat. A színvonalas előadásokat nagy tapsvihar fogadta.
Péntek délután egy történelmi játékot nézhettünk meg a felső tagozatosok előadásában Assisi Szent Ferenc életéről. Az előadás méltó volt a Szent Imre Napok lezárására, és ismét szép élményekkel gazdagodhattunk.